SVENSK GOLVVÄRME

”Golvvärme är generellt den behagligaste formen av uppvärmning. Du får värme där den behövs bäst, varmt vid fötterna och svalt vid huvudet.”

Kelvins golvvärme är ett helsvenskt system som är baserat på 20 års erfarenhet. Vår verksamhet finns i Halmstad och det är även här all utveckling av systemet sker.

För alla utrymmen!
Kelvins golvvärme finns anpassad för alla typer av utrymmen:

  • Lågvoltsgolvvärme för gästtoaletten
  • Värmekabel för golvvärme i badrummet
  • Elektrisk folie golvvärme till vardagsrummet
     

Golvvärme som uppvärmningTermostat till golvvärme

Det är så härligt att kunna möblera fritt och slippa alla radiatorer.

Det går givetvis bra att installera golvvärme som enda värmekällan i ett rum. Golvvärmen installeras då som ett så kallat fullvärmesystem. Installerad max effekt på ett sådant system bör vara 80-120 W/m2. Fördelen med en sådan installation är att man slipper radiatorer och på det viset får en mycket friare möblering i rummet.
 

Golvvärme som komfort

Det känns så hemtrevligt när golven är varma

I vissa fall har man ett rum som redan värms upp av annan värmekälla t.ex. vattenburen radiator och fjärrvärme. Här kan golvvärmen installeras som så kallad komfortvärme för att undvika kalla golv. Installerad effekt normalt 50-100 W/m2. Kelvins lågvoltssystem är genom de långa kabellängderna extra lämpade för denna typ av installation.

Komplett sortiment av golvvärme

Vi vill vara en komplett leverantör med de bästa produkterna för våra kunder.

Kelvin driver även en grossistverksamhet med kompletterande system. Det ger våra kunder valmöjligheter utöver de system vi själva tillverkar. Därmed är vi en komplett leverantör med både vattenburen och elektrisk golvvärme. Självklart väljer vi även att arbeta med de riktigt bra produkterna även i detta segment.


15 års garanti

Kelvin garanti

15 års garanti gäller på våra Värmekabel Kit.
Garantin är en fullgaranti som täcker 100 %
av kringkostnaderna vid en eventuell skada.
10 års garanti gäller för Kelvin XK-kablar.
3 års garanti gäller för termostater.

Kelvin Sweden på LinkedInKelvin Sweden på Youtube